Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Vorbeam cu cineva chiar zilele trecute despre cât de mult ne dorim, mai ales unii dintre noi și mai ales în aceste zile, să ajutăm pe ceilalți. În principiu, toți oamenii își doresc să facă bine, adică să le fie lor bine și să ofere lucruri bune, frumoase și celor din jur. Este o provocare să faci asta de unul singur, pentru că ceea ce trebuie să admitem este că venim pe pământ ca ființe limitate, care încap în acest corp fizic în care ne-am năcut, mai pe scurt, nu suntem Dumnezeu să dăm infinit tuturor. Așa că resursele noastre personale sunt epuizabile, ne putem simți obosiți, stresați, apăsați, tocmai pentru că vrem să facem prea multe, de obicei mai ales pentru cei din jur și mai puțin pentru noi. 

Tocmai de aceea, șamanii nu lucrează niciodată singuri, nu dau din ființa lor, ci devin un canal prin care curge energia ajutoarelor cu care lucrează. Și, în șamanism, aceste ajutoare sunt rugăciunea către Creator, animalele de putere, ghizii spirituali, cântecele, ritualurile, elementele, direcțiile, etc. Cei mai buni vindecători sunt de multe ori ființe absolut normale, oameni ca toți ceilalți, până în momentul când iau toba și, pe sunetul ei, care conduce în undele theta, intră într-o stare extinsă de conștiință și se conectează la energia vindecătoare pe care le-o oferă cei care îi susțin. 

Vă propun să vă găsiți propriile voastre ajutoare, deocamdată pornim cu începutul, cu animalul de putere. Fiecare dintre noi are nevoie de un fel specific de a fi susținut și fiecare își poate găsi un astfel de animal care să îl inspire prin energia lui. De unde știu? Pentru că am văzut, în atâtea întâlniri pe care le-am ținut de-a lungul timpului, că nu a fost nici măcar o singură persoană care să nu fi reușit să găsească, în plan energetic, un ghid în forma unui animal de putere.

Vă aștept să vă convingeți.

Pentru cei care deja aveți animal de putere, vă invit să lucrăm cu ele și să aprofundăm.

 

Leave a Comment: