Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Te confrunți cu unele probleme în viața ta?
Nu știi cum să rezolvi o situație?
Ai nevoie de mai multă claritate, încredere, curaj, putere sau înțelepciune?
Ai citit despre șamanism sau ai auzit sunetul tobei și vrei să vezi cum funcționează pentru tine?

Soluția cea mai la îndemână este să te programezi la o sesiune individuală cu mine

Ce facem

Mai întâi stăm de vorbă ca să stabilim care este nevoia ta și intenția pentru care ai venit. Apoi tu te relaxezi, visezi, poți chiar să tragi un pui de somn iar eu bat toba, îți cânt cântece șamanice, lucrez energetic și, la final, îți povestesc ce am văzut și ce am echilibrat.

Pe ce teme putem lucra?

Pe orice temă. Știu că e un răspuns cam general dar chiar așa este. Printr-o sesiune șamanică se pot găsi soluții la probleme de sănătate, la căutări personale legate de evoluția spirituală, la dificultăți în relație, la neclarități în legătură cu rolul tău în această lume și orice altceva ai nevoie acum în viața ta.

sesiuni individuale

Care sunt tehnicile pe care le folosesc?

Sunetul tobei, care aduce o stare de relaxare, tu respiri mai ușor iar eu caut înțelegeri legate de problema ta.

Cântecele, care sunt în sine vindecătoare și mă ajută să mă conectez la diferite energii și la ghizii mei spirituali.

Extracția energiilor intruzive

Recuperarea sufletului (părți din energia vitală care au rămas blocate în diferite evenimente și acum revin în sistemul tău)

Plante de leac, exerciții, ritualuri

La final povestim despre ce am lucrat eu, despre ce ai simțit tu în timpul sesiunii și tragem concluziile, îți notezi temele, ne bucurăm pentru echilibrarea energetică și găsirea soluțiilor.

Ce ai la finalul unei sesiuni individuale:

1

Mai multă claritate asupra situației

2

Un ajutor sub forma unui animal totem

3

O stare de eliberare în urma extracției energiilor intruzive care te blocau

4

Înțelegeri, răspunsuri în legătură cu situația cu care te confrunți

5

Mai multă încredere, putere, înțelepciune sau orice altceva se dovedește că ai nevoie, odată cu părțile de suflet care vin acasă în sistemul tău

6

O plantă de leac pe care să o folosești un timp

7

Alte aspecte care reies din ce lucrez pentru tine și din ce stabilim împreună

„Am început sa citesc cartea ta, O viziune șamanică asupra vieții, este minunată, nu ma grăbesc sa o termin. Am început azi cu primul exercițiu. Cu intenția ca Sufletul meu sa fie fericit. Am stat mult într-o stare de liniște și mi-am adus aminte cât eram de fericită când evadam din curtea casei, sa ma joc cu copiii, când plecam în deplasările sportive, când dormeam la prietene sau la mătușile mele preferate. Mi-am dat seama că și acum îmi plac călătoriile, drumețiile, socializarea, interacțiunile, împărtășirile. Când am ajuns la blocaje mi-am dat seama că erau proiecțiile mamei mele. Am plâns mult când am înțeles cum au decurs lucrurile (părinții mei sunt morți). I-am onorat, le-am mulțumit. Am făcut ritualul focului, am ars blocajele, am adus intenții pozitive în interior, iar biletul cu dorințele l-am pus în altar până voi ajunge la râu ca să-l trimit Universului. Mulțumesc mult, mă simt așa de liniștită, am notat toate trăirile în jurnal.”

Mihaela
Instructor sportiv

„Madi, îți mulțumesc din inimă pentru tot, ești îngerul meu, universul te-a trimis în viața mea și mulțumesc că, dintr-un om bolnav sufletește, care stătea și zăcea zile întregi, fără să fie bolnav fizic, m-ai ajutat să mă întorc la mine și să fac pace cu străbunii, familia și iubirea de sine. Mulțumesc că m-ai ajutat să mă găsesc de acolo de unde mă pierdusem.”

Paula
Corporatist

„Tot ce am învățat în programele tale poate fi practicat oricând. Eu am rezonat cu ritualurile legate de elemente, de conectarea la natură și lucrul cu anumite plante, precum și la ceremoniile roții leacului. Toate acestea mi-au dat sentimentul unei uniuni, a unei comunicări "tainice" cu viața din jur, al unui ajutor la care poți apela oricând, pentru că elementele și plantele sunt mereu în preajma noastră. Senzația e aceea că te poți ajuta "singur" în momente mai dificile, că poți cere ușor ajutor, doar să te uiți în jur. Îti mulțumesc sincer pentru tot ceea ce ne-ai dăruit! Mulțumesc cu inima, Madi💜”

Irina
Medic veterinar

Dacă simți că te cheamă, programează o sesiune și vezi cum e pentru tine. Putem lucra fizic sau on line.

Prețul unei sesiuni este de 270 de lei

Abonează-te la Newsletter