Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului  ioanamadidumitrescu.ro, sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, vă recomandăm să nu folosiți site-ul ioanamadidumitrescu.ro

ioanamadidumitrescu.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele modificări. Continuarea folosirii site-ului, după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

Informații generale

Prin site întelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web ioanamadidumitrescu.ro
Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON.

Pretul produselor

Preturile sunt afisate pe site în lei și anume: LEI (RON)

Colectarea de informații personale

ioanamadidumitrescu.ro colectează date cu caracter personal conform  Politicii de Confidențialitate

Hyperlink-uri și alte site-uri

ioanamadidumitrescu.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea sa. ioanamadidumitrescu.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

ioanamadidumitrescu.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi impiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații in ioanamadidumitrescu.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(a) de pastrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului ioanamadidumitrescu.ro orice activitate desfasurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
În cazul pierderii sau dacă sesizați orice semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator, folosiți în cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe ioanamadidumitrescu.ro

Cum platesc

Pana la implementarea platii cu cardul, veti putea plati prin transfer bancar.

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Date personale

Pe site-ul ioanamadidumitrescu.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.  ioanamadidumitrescu.ro nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către ioanamadidumitrescu.ro și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul ioanamadidumitrescu.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Municipiului București în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curți. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.
Forța majoră invocată și probate de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului ioanamadidumitrescu.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea ioanamadidumitrescu.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ioanamadidumitrescu.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentarii, Comunicări și Alte Date/Informații

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimita e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masa sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. ioanamadidumitrescu.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. ioanamadidumitrescu.ro nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul confera ioanamadidumitrescu.ro și afiliaților/asociaților acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, ioanamadidumitrescu.ro și afiliaților/asociatilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. ioanamadidumitrescu.ro/ nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului ioanamadidumitrescu.ro.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a ioanamadidumitrescu.ro.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpararea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceași cu un contract valabil încheiat.