Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

CURS DE INIȚIERE ÎN ȘAMANISM

Deschid o nouă ediție a acestui program și te susțin să:

 Descoperi sunetul tobei și cântecele șamanice,

Afli care este animalul tău totem,

 Găsești răspuns la ceea ce te frământă cu ajutorul lui,

 Descoperi vocea intuiției și să o asculți,

 Afli care este ghidul tău spiritual și cum să comunici cu el,

 Vezi unele tipare ale tale și să le desfaci,

 Înveți ritualuri legate de Roata Leacului pe care să le poți apoi folosi,

 Practici ceremonii pentru onorarea străbunilor.

tehnicile samanice

Ceea ce îmi propun este să te învăț tehnici, metode, ritualuri șamanice pe care să le practici apoi oricând pentru tine și pentru ceilalți. Îți ofer cunoaștere în ceea ce privește șamanismul dar și un proces complex de lucru cu tine, astfel încât să desfaci blocaje, tipare, să aduci liniște, echilibru și orice altceva mai ai nevoie în viața ta.

Sunt Ioana Madi Dumitrescu,

practicant șamanic cu 14 ani de experiență în lucrul cu oamenii și ajut persoanele care își doresc să se cunoască mai bine, să găsească echilibrul în viața lor, să aibă mai mult curaj, încredere, înțelepciune. De mulți ani țin cursuri de șamanism fizic, apoi on line și susțin pe cei care își doresc să învețe cum să practice șamanismul pentru ei și pentru ceilalți.

Țin acest curs de inițiere în șamanism de 10 ani și pot să te asigur că vei avea multe înțelegeri, trăiri, revelații care te vor ajuta să elimini mare parte din stresul cu care te confrunți zilnic, te vor aduce în echilibru cu tine și cu ceilalți, te vor ajuta să vezi mai clar ce îți dorești și cum să pui în practică. Tot ce înveți vei putea practica oricând, acasă, pentru tine și pentru alte persoane.

Îmi doresc să mă conectez cu fiecare participant, așa că am gândit un program intensiv, cu numai 15 participanți fizic și 8 online, aplicat pe nevoia ta și contextul tău de viață.

Programul se potrivește persoanelor care vor să învețe tehnici șamanice și care sunt dispuse și dornice să lucreze cu ele însele pentru a avea o viață mai împlinitoare. Poți să te înscrii de oriunde, din țară sau din străinătate, pentru că ne vedem și on line. Dacă ești în orice oraș al României, cel mai indicat ar fi să vii fizic, mă ocup să ai cazare bună, acceptabilă ca preț și aproape de locația cursului.

 

Prețul este de 630 lei

Acest program este pentru tine dacă:

Vrei să înveți despre toba șamanică

Vrei să afli care este animalul tău totem

Vrei să găsești răspunsuri la întrebări sau probleme cu care te confrunți

Vrei să înveți ritualuri legate de Roata Leacului

Vrei să practici ceremonii pentru străbuni

Vrei să ai un set de practici șamanice pentru tine și pentru alte persoane

Vrei să aduci mai multă claritate, liniște, înțelepciune în viața ta

Acest program nu este pentru persoanele care:

 Nu sunt dispuse să lucreze cu ele însele

 Nu sunt interesate să aibă echilibru în viața lor

 Nu sunt dornice să pornească pe o cale spirituală

 Nu sunt curioase să știe tehnici șamanice

 Nu cred că șamanismul le poate ajuta

Până la finalul programului vei ști:

1

Cum să folosești toba în mod șamanic

2

Cum să chemi în ajutor animalul totem

3

Cum să afli răspunsuri la diferite întrebări alte tale și ale altora

4

Cum să te conectezi în mod conștient la natură

5

Cum să onorezi străbunii

6

Cum să te rogi cu toată încrederea la Creator

7

Cum să ai mai multă curaj și înțelepciune

Program:

Sâmbătă, 21 ianuarie, orele 10 – 21, cu pauze de confort și pauză de prânz.

Duminică, 22 ianuarie, orele 10-14, cu pauze de confort.

Ce lucrăm

Ce este șamanismul, de unde provine, diferențe și asemănări între culturi, ce înseamnă arborele vieții și lumile șamanice, cum găsim un animal totem care ni se potrivește,

 Cum lucrează șamanii din diferite culturi, ce înseamnă divinație, cum aducem răspunsuri cu ajutorul călătoriei în lumea nonordinară,

Care sunt ajutoarele șamanilor, cum ne raportăm la animalul de putere și la ghidul spiritual,

Ce înseamnă Roata leacului, cum este văzută în diferite culturi, învățăm ritualuri legat de direcții care ne aduc viziuni și înțelegeri despre viața noastră și ne ajută să ne găsim echilibrul și liniștea interioară,

Ce rol au elementele în viața noastră, învățăm ritualuri legate de fiecare, pentru a primi ajutor de la ele,

Cum onorăm străbunii, învățăm ceremonii legate de ei ca să aducem liniște în sistemul nostru de familie

„Am început sa citesc cartea ta, O viziune șamanică asupra vieții, este minunată, nu ma grăbesc sa o termin. Am început azi cu primul exercițiu. Cu intenția ca Sufletul meu sa fie fericit. Am stat mult într-o stare de liniște și mi-am adus aminte cât eram de fericită când evadam din curtea casei, sa ma joc cu copiii, când plecam în deplasările sportive, când dormeam la prietene sau la mătușile mele preferate. Mi-am dat seama că și acum îmi plac călătoriile, drumețiile, socializarea, interacțiunile, împărtășirile. Când am ajuns la blocaje mi-am dat seama că erau proiecțiile mamei mele. Am plâns mult când am înțeles cum au decurs lucrurile (părinții mei sunt morți). I-am onorat, le-am mulțumit. Am făcut ritualul focului, am ars blocajele, am adus intenții pozitive în interior, iar biletul cu dorințele l-am pus în altar până voi ajunge la râu ca să-l trimit Universului. Mulțumesc mult, mă simt așa de liniștită, am notat toate trăirile în jurnal.”

Mihaela
Instructor sportiv

„Madi, îți mulțumesc din inimă pentru tot, ești îngerul meu, universul te-a trimis în viața mea și mulțumesc că, dintr-un om bolnav sufletește, care stătea și zăcea zile întregi, fără să fie bolnav fizic, m-ai ajutat să mă întorc la mine și să fac pace cu străbunii, familia și iubirea de sine. Mulțumesc că m-ai ajutat să mă găsesc de acolo de unde mă pierdusem.”

Paula
Corporatist

„Tot ce am învățat în programele tale poate fi practicat oricând. Eu am rezonat cu ritualurile legate de elemente, de conectarea la natură și lucrul cu anumite plante, precum și la ceremoniile roții leacului. Toate acestea mi-au dat sentimentul unei uniuni, a unei comunicări "tainice" cu viața din jur, al unui ajutor la care poți apela oricând, pentru că elementele și plantele sunt mereu în preajma noastră. Senzația e aceea că te poți ajuta "singur" în momente mai dificile, că poți cere ușor ajutor, doar să te uiți în jur. Îti mulțumesc sincer pentru tot ceea ce ne-ai dăruit! Mulțumesc cu inima, Madi💜”

Irina
Medic veterinar

Crezi că e potrivit să afli despre toate astea acum?
Dacă da,

Prețul este 630 Lei

Doar această ediție este la preț special

 

BONUS

Toți cei care se înscriu primesc BONUS cartea mea O viziune șamanică asupra vieții.

Ce se întâmplă dacă nu te înscrii?

Nimic! Dorința ta de a afla desprE șamanism și de a învăța tehnici prin care să te simți mai bine rămâne doar o dorință.

Dacă simți că te cheamă acest program dar încă nu știi sigur dacă ți se potrivește șamanismul, te poți înscrie la un call gratuit, de 30 de minute, cu mine, în care îmi spui o nevoie a ta și vedem cum pot să te susțină toba și tehnicile șamanice și cum putem lucra mai departe împreună.

Contactează-mă pe whatsapp, la numărul 0722256393 și stabilim o zi și o oră la care să ne auzim.

Abonează-te la Newsletter