Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

LEACUL STRĂBUNILOR

VINDECĂ TRAUMELE TRANSGENERAȚIONALE

Am întrebat toba ce ar fi nevoie să ofer acum oamenilor și mi-au apărut două cuvinte: leacul străbunilor.

Așa că am conceput acest curs pentru toate cele care mi-ați spus, în ultimul timp:

„Simt că am un blocaj pe linie feminină”,

„Știu că am preluat de  la mama/bunica comportamentul X”,

„Mi-a lipsit afecțiunea și suportul tatălui meu/al mamei mele”,

„Nu știu prea multe despre bunici, dar cred că am ceva asemănări cu ei”,

„Simt că m-a afectat faptul că străbunii mei au trăit evenimente grele”,

„Nu mă înțeleg cu frații/surorile și vreau să reglez relația”,

„Îmi doresc să nu dau mai departe, către copii, ceea ce am preluat de la familia mea”,

„Știu că străbunii mei au suferit și aș vrea să le aduc alinare”.

Esențialul în lucrul cu familia este să lăsăm să curgă, din nou, fluxul iubirii

Chiar dacă nu credem asta, iubirea este ceea ce leagă membrii unei familii. Chiar și ura, ciuda, respingerea sunt tot forme ale iubirii dar nemanifestate. Atunci când vrem să dăruim iubire și persoana ne respinge, sentimentul acela pe care vrem să-l revărsăm asupra ei se transformă în ciudă, revoltă, ură și blocăm fluxul. Așa se petrec lucrurile și cu familia. De obicei, copilul vrea să manifeste iubire și crede că poate ajuta pe toată lumea, pentru că el încă păstrează legătura cu iubirea divină, cu spiritul lui luminos și vrea să dăruiască. Din păcate, tot în acest fel preia și unele greutăți, unele traume din familie, din dorința de a ajuta și de a aparține. Acestea determină, în timp, tipare de comportament, atitudini față de relații, față de succes, față de bani, față de foarte multe aspecte.

În toate familiile există persoane care au avut destine foarte grele, morți violente sau care au adus foarte multă suferință celorlalți, poate comportamente care au părut că nu onorează familia. Despre ei, de obicei, nu se vorbește, nu se amintește, deoarece pare că durerea lor este prea greu de dus sau că ceea ce au făcut e prea urât. Familiile cred, de cele mai multe ori, că uitarea vindecă.

Ceea ce se întâmplă, de fapt, este că un urmaș va simți că, în acel gol, în acea lipsă se ascunde ceva ce trebuie manifestat și va prelua din destinul persoanei omise din sistem. Copiii fac eforturi, încă de la naștere, să aparțină sistemului familiei, pentru că asta le asigură supraviețuirea. Imită comportamentul părinților, respectă regulile dar, inconștient, preiau și tipare, greutăți, de la părinți, bunici, străbuni, mai ales de la cei uitați. Câmpul familiei trebuie să includă pe toată lumea, ca să curgă iar fluxul iubirii și să se facă liniște.

Sunt Ioana Madi Dumitrescu,

Practicant șamanic cu 14 ani de experiență în lucrul cu oamenii, facilitator de constelații familiale și consilier de devoltare personală.

M-a preocupat ani de zile să rezolv problemele legate de familia din care provin, cu atât mai mult cu cât am vrut să nu le transmit fetei mele. Am făcut zeci de ritualuri, constelații, ceremonii legate mai ales de mama, apoi de tata, bunici, străbuni.

Îți spun o parte din povestea mea ca să-ți faci o idee cum funcționează: am înțeles cum dragostea pe care o aveam pentru mama s-a trasnformat mai întâi în rușine, pe măsură ce ea îmi respingea gesturile de afectivitate de copil. Am revăzut mental o scenă în care aveam vreo 5 ani, am vrut să o mângâi pe păr și mi-a zis brutal să o las în pace că nu-i place.
Cu timpul rușinea s-a transformat în ciudă, în revoltă, în respingere și la urmă în rigidizare, am blocat toate emoțiile legate de ea, astfel încât nu mai simțeam iubire. Ca urmare, când am crescut și am vrut să am o relație, mi s-a reproșat că nu știu să fiu afectoasă, drăgăstoasă, iubitoare. E clar de ce, nu?

Anul acesta, în primăvară, după mai mult de 10 ani de când lucrez constant pe tema asta (nu că ar fi singura), am avut, într-o zi, o stare de iubire profundă și necondiționată față de mama, m-a invadat un val de căldură, drag, compasiune, toate la un loc.
Am îmbrățișat-o și i-am zis că o iubesc foarte mult, mi-a răspuns „știi că și eu” și ne-au dat lacrimile. Din acel moment nu am mai simțit niciodată nervi sau alte frustrări legate de ea. Și ceva s-a deschis în mine și față de toate celelalte persoane cu care intru în contact, inclusiv cei care vin la mine la tobe. Poate și de asta acum simt că am mai mult de oferit și îmi urmez cu adevărat misiunea de practicant șamanic.

Astfel, după câte am învățat în formări și câte am experimentat, sunt în măsură să te ajut și pe tine să te împaci cu toate aspectele din trecut, să îți construiești o viață frumoasă, de care se vor bucura și străbunii tăi și te vor binecuvânta.

Cu ce te susțin eu:

Să descoperi blocajele și să le desfaci,

Să observi tiparele care se repetă și să ieși din ele,

Să scapi de greutatea pe care o porți pe umeri și care aparține, de fapt, unui alt membru al familiei tale,

Să reduci stresul provocat de relațiile dificile cu diferiți membri ai familiei,

Să găsești în tine acceptarea pentru comportamentele părinților, bunicilor, etc.,

Să construiești echilibrul între cât e cazul să te implici și să ajuți familia și cât să te axesezi pe viața ta,

Să dai înapoi străbunilor ce a fost greu în dedstinele lor într-un mod care să-i onoreze și să-i includă în sistem,

Să găsești drumul tău pe care să pășești cu bucurie și încredere în viața ta.

tehnicile samanice

Cum se desfășoară

Lucrăm intensiv, fizic, cu următorul program:

Ziua 1

Vineri, 25 noiembrie

Orele 18-22

cu pauze de confort

Ziua 2

Sâmbătă, 26 noiembrie

Orele 10-14 și 16-22

cu pauze de confort și pauză de prânz între 14 și 16

Ziua 3

Duminică, 27 noiembrie

Orele 10-14

cu pauze de confort

Prețul este de 1.200 lei

Înscrierea presupune achitarea unui avans de 500 de lei.

Grupul va fi de 15 persoane, deci locurile sunt limitate.

„Am început sa citesc cartea ta, O viziune șamanică asupra vieții, este minunată, nu ma grăbesc sa o termin. Am început azi cu primul exercițiu. Cu intenția ca Sufletul meu sa fie fericit. Am stat mult într-o stare de liniște și mi-am adus aminte cât eram de fericită când evadam din curtea casei, sa ma joc cu copiii, când plecam în deplasările sportive, când dormeam la prietene sau la mătușile mele preferate. Mi-am dat seama că și acum îmi plac călătoriile, drumețiile, socializarea, interacțiunile, împărtășirile. Când am ajuns la blocaje mi-am dat seama că erau proiecțiile mamei mele. Am plâns mult când am înțeles cum au decurs lucrurile (părinții mei sunt morți). I-am onorat, le-am mulțumit. Am făcut ritualul focului, am ars blocajele, am adus intenții pozitive în interior, iar biletul cu dorințele l-am pus în altar până voi ajunge la râu ca să-l trimit Universului. Mulțumesc mult, mă simt așa de liniștită, am notat toate trăirile în jurnal.”

Mihaela
Instructor sportiv

„Madi, îți mulțumesc din inimă pentru tot, ești îngerul meu, universul te-a trimis în viața mea și mulțumesc că, dintr-un om bolnav sufletește, care stătea și zăcea zile întregi, fără să fie bolnav fizic, m-ai ajutat să mă întorc la mine și să fac pace cu străbunii, familia și iubirea de sine. Mulțumesc că m-ai ajutat să mă găsesc de acolo de unde mă pierdusem.”

Paula
Corporatist

„Tot ce am învățat în programele tale poate fi practicat oricând. Eu am rezonat cu ritualurile legate de elemente, de conectarea la natură și lucrul cu anumite plante, precum și la ceremoniile roții leacului. Toate acestea mi-au dat sentimentul unei uniuni, a unei comunicări "tainice" cu viața din jur, al unui ajutor la care poți apela oricând, pentru că elementele și plantele sunt mereu în preajma noastră. Senzația e aceea că te poți ajuta "singur" în momente mai dificile, că poți cere ușor ajutor, doar să te uiți în jur. Îti mulțumesc sincer pentru tot ceea ce ne-ai dăruit! Mulțumesc cu inima, Madi💜”

Irina
Medic veterinar

Ce lucrăm:

Construim împreună un cerc de putere din săculeți de tutun,

Invităm străbunii să intre în cortul nostru șamanic,

Identificăm blocaje/tipare,

Parcurgem roata leacului de la momentul noașterii până la cel prezent și chiar mai departe, ca să înțelegem spre ce ar fi bine să tindem la bătrânețe și cum să facem trecerea lin „dincolo”,

Adunăm energie de la direcții, elemente, plante, animale de putere,

Realizăm o mandală vindecătoare a străbunilor pe care o putem folosi ulterior, la noi acasă,

Realizăm un altar, o mesa pentru ceremonii legate de străbuni pe care putem să lucrăm apoi acasă,

Facem ceremonii, ritualuri pentru a lăsa ce am preluat greu să se întoarcă la cei de care am uitat și îi includem în sistemul familiei noastre,

Ne găsim locul corect în familia noastră și începem să pășim pe drumul nostru, eliberați de poverile trecutului.

Cerem binecuvântarea străbunilor, înțelegând că și în numele lor avem dreptul la o viață frumoasă.

Ce ai la finalul acestui curs:

Eliberare de stresul purtării poverilor familiei,

Ritualuri pe care le poți practica oricând pentru tine și pentru alții,

Un altar/mesa pentru familie,

O mandală vindecătoare a străbunilor, pe care vei mai lucra în continuare și după curs,

Regăsirea fluxului iubirii care curge prin familie, de la străbuni până la tine,

Binecuvântarea familiei pentru o viață mai bună,

Pace, liniște interioară în legătură cu trecutul,

Acceptare și iubire în familia ta,

Relații mai bune cu membrii familiei și cu alte persoane,

O viață mai bună pentru că nu mai duci în spate poverile familiei,

Un suport de curs pe care poți să-l recitești și poți să reiei unle exerciții și ritualuri.

Acest program este pentru tine dacă:

Vrei să desfaci tipare pe care le repeți/le-ai preluat din familia ta,

Vrei să duci o viață fără stresul poverilor familiei,

Vrei să-ți trasezi un drum eliberat de greutățile trecutului,

Vrei să aduci echilibru în familia ta,

Vrei să primești binecuvântare de la străbuni,

Vrei să nu transmiți mai departe traumele transgeneraționale,

Vrei să ai o mandală a străbunilor pe care să o folosești,

Vrei să vindeci traumele astfel încât fluxul iubirii să curgă iar liber prin familia ta.

Crezi că vrei să ai toate astea acum?
Dacă da,

Prețul este de 1200 de lei.

Înscrierea presupune achitarea unui avans de 500 de lei. Restul se achită la curs.

BONUS

Primii 10 înscriși primesc BONUS o ședință individuală cu mine.

Toți cei care se înscriu primesc BONUS cartea mea, O viziune șamanică asupra vieții.

Dacă simți că te cheamă acest curs, dar încă nu știi sigur dacă ți se potrivește,

te poți înscrie la un call gratuit, de 30 de minute, cu mine, în care îmi spui o problemă a ta, legată de străbuni sau de familie, eu îți ofer o soluție și vedem cum te poate ajuta, mai departe, cursul.